Wi-Fi Hot spot

Imate restoran, kafić, piceriju? Podignite nivo Vaše usluge i izdvojte se od konkurencije! Ponudite svojim gostima besplatan WiFi signal u vašem ugostiteljskom objektu. TeledotNET ce za Vaše potrebe instalirati WiFi HotSpot bez obzira da li ste korisnik TeledotNET-a ili imate internet od drugog provajdera. Danas sve više mobilnih uređaja ima mogućnost korišćenja online aplikacija ili surfovanja internetom.

Vaši gosti su zainteresovani da u toku boravka u vašem lokalu mogu koristiti brzi internet, možda provesti više vremena u lokalu i završiti neki posao uz ručak ili piće. U roku od jednog dana i minimalne troškove pomoći ćemo Vam da obezbedite svojim gostima ovu dodatnu pogodnost i time budete korak ispred konkurencije.

Čak i ukoliko se radi o većim površinama kao što su bašte ili više sala koje su udaljene jedna od druge, mi imamo rešenja koja obezbeđuju pokrivanje citavih prostora jedinstvenim i kvalitetnim signalom. Pozovite nas i saznajte koliko brzo možete i Vi imati ovu sve važniju dodatnu uslugu i u Vašem lokalu.