O Kompaniji
Teledot Tim

 

Cilj TeledotNET tima je da ponudi kvalitetne Internet i Wireless usluge. Želimo da stvorimo kompaniju u kojoj je korisnik na prvom mestu sa uslugom koja je iznad trenutno postavljenih standarda. Članovi našeg tima su proveli izvesno vreme u inostranstvu gde su imali prilike da se upoznaju sa sistemom poslovanja na tržištu Zapadne Evrope kao i sa poštovanjem prema poslu i Klijentima.

Stalni prekidi i nedovoljno zagarantovani upload i download u našoj zemlji naveli su nas da pokrenemo internet provajdera koji bi se iz tuđih grešaka učio i koji bi poslovao na svetskom nivou. Želimo da Korisnik interneta zna da je na prvom mestu.

Zašto Wireless internet (Bežični internet)

Wireless Internet u Beogradu nije ništa novo. Wireless usluge se nude u celom svetu, tako i u Srbiji. Bežične telekomunikacije su budućnost pa i wireless internet koji će povezati domaćinstva i institucije. Cilj nam je da Korisnički internet servis radi na svetskom nivou, da poslujemo profesionalno i odgovorno. Želimo da korisniku ponudimo nešto dobro i da uhvatimo pravac ka boljoj budućnosti u telekomunikacionoj mreži.

U današnje vreme skoro je nezamislivo živeti bez interneta. Sve zemlje na svetu su povezane na taj globalni fenomen i zato je naša želja da Srbiji pružimo pravu ulaznicu u taj svet. Želimo da budemo dobar primer drugima. Korisnici koji koriste naše usluge već poznaju naš način razmišljanja i našu ambicioznost.

Uverite se i vi ..
Kontaktirajte nas…
Procenite sami…

Srdačan Pozdrav!